Kvinner i havet

Med historiens første likestillingskonferanse for sjømatnæringen ønsker vi å sette fart i likestillingsarbeidet.
 
Kvinner i havet konferansen vil være en arena med gode rollemodeller og hvor vi de ulike mulighetene i næringen vises fram.

Initiativtakerne representerer hele næringen havbruk, villfisk og leverandørindustrien, og har som mål om å inkludere alle; kvinner og menn, ansatte, ledere og eiere. – Vi gjør dette for at vi selv trives i næringen og ønsker at flere skal se mulighetene.

Velkommen til havets verdiskapere og vår nye side.

Her skal vi dele både kunnskap, erfaring og gi gode råd og tips for hvordan du kan jobbe med både likestilling, kjønnsbalanse og mangfold. Vi mener at det er både viktig og riktig at vi alle gjør det vi kan for å tiltrekke oss den beste kompetansen til næringen vår. Det kan kun skje ved at vi alle tar et felles ansvar for å tiltrekke oss flere dyktige kvinner fremover.

Sidene våre skal gi relevant og nyttig informasjon om arbeid med likestilling og kjønnsbalanse i sjømatnæringen. Vi håper og tror at dette vil bli et sted for deling av kunnskap og ikke minst at vi kan vise frem gode rollemodeller som inspirerer.

Overskrift

Likestillingstips

Lorem ipsum dolor sit amet, contetur adipng elit sed do eiusmod tempor incunt.

Rekruttering

Lorem ipsum dolor sit amet, contetur adipng elit sed do eiusmod tempor incunt.

Save the ocean

Diskriminering, trakassering og mobbing

Alle virksomheter og organisasjoner bør aktivt gå inn for å tilby sine medarbeidere et arbeidsmiljø fritt for mobbing, diskriminering og trakassering.

Donate

inkludering

Lorem ipsum dolor sit amet, contetur adipng elit sed do eiusmod tempor incunt.

Approximately 4 Billion Pounds Of Trash Per Year Enters The Ocean.

Make a Change.
+ 0
Volunteers
$ 0
Donations
0
Sea Turtles Saved
0 %
Love & Care

Varsling

Alle arbeidsplasser med minst fem ansatte skal ha rutiner for intern varsling. Med en forutsigbar prosess, viser ledelsen at man bryr seg om at de ansatte har et godt arbeidsmiljø. Med et godt arbeidsmiljø vil produktivitet gå opp, sykefraværet gå ned og organisasjonen oppleves som en attraktiv arbeidsplass. Klare etiske retningslinjer virker også forebyggende mot at kritikkverdige forhold skal oppstå. 

Kontakt oss

Keep the Information up to Date

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed labore et dolore magna off the aloma tolos.

Save The Sea Turtles

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit auisque into or accumsan odio. Morbi ut ultricies diam. Susse aliquam tincidunt ipsum, quis volutpat turpis convalli raesent eu metus et tortor aliquam laoreet etiam at ante topsu alora.